?>

Over ons

Oorspronkelijk is Klimaatkeur dienstverlener op het gebied van CO2-reductie. Inmiddels biedt Klimaatkeur een volwaardig producten- en dienstenpakket dat gericht is op duurzaamheid, opbrengsten en kostenbesparing.

In de praktijk zijn er vele mogelijkheden voor bedrijven en organisaties die willen werken aan verduurzaming en energiebesparing. Klimaatkeur helpt haar klanten bij het inventariseren en optimaal benutten van deze mogelijkheden. De dienstverlening van Klimaatkeur beperkt zich niet tot het geven van advies. Klimaatkeur is initiator, participant en deelnemer binnen diverse duurzame energieprojecten. De focus ligt hierbij op het realiseren van concrete meerwaarde voor alle relaties van Klimaatkeur.

Gezamenlijk en collectief voordeel wordt gecreëerd door bedrijven en organisaties toe te voegen aan het zakelijke energiecollectief van Klimaatkeur. Naast ontzorging op energiegebied zorgt deelname vrijwel altijd voor een structurele verlaging van de aanwezige energiekosten. Klimaatkeur werkt actief samen met parkmanagementorganisaties, winkelketens en multi-site omgevingen en natuurlijk bedrijven binnen de MKB- en Grootzakelijke markt.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

team

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

Contact

Telefoon:
+31 (0)24 2030026

Bereikbaar:
ma t/m vr van 9:00 tot 17:00

Klimaatkeur

Kerkenbos 1097E
6546BB Nijmegen
Nederland

 

arshaweb.comطراحی سایتpartition2jedare.comپارتیشن دوجدارهarshapartition.comپارتیشنپارتیشن دوجدارهmahanserver.netatdmdrilling.com