?>
Zakelijke tarieven energiebelasting 2016

Zakelijke tarieven energiebelasting 2016

Uitleg zakelijke tarieven energiebelasting 2016

 

Door middel van collectieve inkoop van elektriciteit en gas zorgt Klimaatkeur ervoor dat de deelnemers binnen het zakelijke energiecollectief van Klimaatkeur gemiddeld gezien een zo laag mogelijke prijs betalen voor de levering van elektriciteit en gas. De inkoop van grote volumes energie, op de juiste momenten, is een van de manieren om de kosten van energielevering te beïnvloeden. Een grote kostenpost waar afnemers geen directe invloed op hebben, is de zogenaamde energiebelasting.

 

Energiebelasting voor bedrijven

 

De overheid wil dat bedrijven zuiniger en efficiënter omgaan met het gebruik van energie en denkt dit onder andere te bereiken door het heffen van belasting op het gebruik van elektriciteit en aardgas. Door de energiebelasting wordt de totaalprijs van energie hoger.

 

Bij Klimaatkeur krijgen we steeds meer vragen over de energiebelasting. Ondanks dat de leveringsprijzen voor elektriciteit en gas in de afgelopen jaren zijn gedaald, is de energiebelasting in de afgelopen jaren alleen maar verder gestegen. Op dit moment is de energielasting , in de categorie tot 10.000 kWh, wel twee keer zo hoog als de prijs van een Kilowattuur (kWh).

 

Tarieven energiebelasting 2016

 

De tarieven van de energiebelasting staan op de site van de Belastingdienst. De afnemer betaalt de energiebelasting aan de betreffende energieleverancier, die de belasting weer afdraagt aan de Belastingdienst.

 

Bedrijven en zakelijke gebruikers kunnen onder bepaalde voorwaarden een teruggaaf ontvangen van de energiebelasting. Klimaatkeur kan u hier alles over vertellen. Bent u tevens benieuwd naar verdere besparingsmogelheden op uw zakelijke energierekening? Neem dan eens contact op met Klimaatkeur. We helpen u graag verder.

000

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

Contact

Telefoon:
+31 (0)24 2030026

Bereikbaar:
ma t/m vr van 9:00 tot 17:00

Klimaatkeur

Kerkenbos 1097E
6546BB Nijmegen
Nederland

 

arshaweb.comطراحی سایتpartition2jedare.comپارتیشن دوجدارهarshapartition.comپارتیشنپارتیشن دوجدارهmahanserver.netatdmdrilling.com