?>

Energie Inkoop en Consultancy

De energiemarkt is altijd in beweging. Binnen de markt worden constant verschillende energieproducten aangeboden tegen wisselende contractperiodes, onder verschillende voorwaarden. Het kiezen van de juiste inkoopmomenten onder de juiste inkoopcondities is dus in de praktijk niet altijd even gemakkelijk. 

Klimaatkeur helpt haar relaties bij het benutten van de kansen die de energiemarkt biedt. De aanwezige kennis wordt ingezet voor het creëren van direct voordeel, maar vooral voor het realiseren structurele prijsbesparingen op de lange termijn.

Naast het geven van energieadvies organiseert Klimaatkeur periodiek collectieve inkoopacties voor deelnemers aan haar zakelijke energiecollectief. Per periode worden deelnemers samengevoegd in het collectief. Het doel van het energiecollectief is het behalen van collectief voordeel voor alle deelnemers, bestaande uit een zo laag mogelijke leveringsprijs voor elektra en gas onder de meest gunstige leveringsvoorwaarden.

Klimaatkeur werkt voor parkmanagementorganisaties, winkelketens en multi-site omgevingen, overheden en bedrijven en organisaties binnen het Midden-en Kleinbedrijf en de Grootzakelijke markt. Klimaatkeur is een groeiend MKB-bedrijf met een snel groeiende portefeuille. Het inkoopvoordeel dat hieruit voortvloeit wordt direct doorgegeven aan alle deelnemers. De verdiensten van Klimaatkeur komen voort uit een transparant en laag bedrag aan administratiekosten per maand, dat afhankelijk van het aanwezige verbruik aan iedere deelnemer in rekening wordt gebracht voor deelname aan het collectief.

Klimaatkeur is dus onafhankelijk, voert een transparant inkoopbeleid en biedt haar klanten volledige ontzorging en een sterke klantenservice. Elke geïnteresseerde ontvangt vrijblijvend en voorafgaand aan deelname een individuele besparingsberekening.

We maken graag eens een besparingsberekening voor u up. In de praktijk kan het jaarlijkse voordeel oplopen van enkele honderden euro's, tot wel  duizenden euro's op jaarbasis. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Collectieve inkoop elektriciteit en gas grootzakelijk

U bent grootverbruiker voor de Elektriciteitwet als u een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3x80 Ampère . U ontvangt in dit geval een maandelijkse afrekening voor uw daadwerkelijke verbruik.

Collectieve inkoop MKB

Klimaatkeur organiseert periodiek collectieve inkoopacties voor deelnemers aan haar energiecollectief voor bedrijven en organisaties. Per periode worden deelnemers samengevoegd in het collectief.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

Contact

Telefoon:
+31 (0)24 2030026

Bereikbaar:
ma t/m vr van 9:00 tot 17:00

Klimaatkeur

Kerkenbos 1097E
6546BB Nijmegen
Nederland

 

arshaweb.comطراحی سایتpartition2jedare.comپارتیشن دوجدارهarshapartition.comپارتیشنپارتیشن دوجدارهmahanserver.netatdmdrilling.com