?>

Collectieve inkoop MKB

Klimaatkeur organiseert periodiek collectieve inkoopacties voor deelnemers aan haar energiecollectief voor bedrijven en organisaties. Per periode worden deelnemers samengevoegd in het collectief.

Het doel van het energiecollectief is het behalen van collectief voordeel voor alle deelnemers, bestaande uit een zo laag mogelijke leveringsprijs voor elektra en gas onder de meest gunstige leveringsvoorwaarden. Klimaatkeur is een groeiend MKB-bedrijf met een snel groeiende portefeuille. Het inkoopvoordeel dat hieruit voortvloeit wordt direct doorgegeven aan onze deelnemers. De verdiensten van Klimaatkeur komen voort uit een transparant en laag bedrag aan administratiekosten per maand, dat we u als deelnemer vragen voor deelname aan het collectief.

WAT DOET KLIMAATKEUR VOOR U?

Deelnemers aan het energiecollectief machtigen klimaatkeur om namens de deelnemers te onderhandelen met energiemaatschappijen en aansluitend namens de deelnemer een overeenkomst voor levering van elektriciteit en/of gas aan te gaan met de energiemaatschappij die naar het oordeel van Klimaatkeur het meest aantrekkelijke bod heeft uitgebracht.

Klimaatkeur legt na sluitingsdatum van elk collectief het winnende aanbod voor aan alle deelnemers en geeft dan direct aan tot wanneer het aanbod geldig is. In deze periode wordt telefonisch contact opgenomen met de deelnemer voor het bespreken van het aanbod. Iedere deelnemer heeft op dit moment het recht om het aanbod te accepteren of af te wijzen. Indien Klimaatkeur een deelnemer niet spreekt in de genoemde periode, dan komt er geen leveringsovereenkomst tot stand en vervalt het recht van de deelnemer om gebruik te mogen maken van het voorgelegde aanbod.

UW MACHTIGING IS VRIJBLIJVEND EN VERPLICHT U TOT NIETS!

Aanmelding en inschrijving voor deelname aan het energiecollectief zijn kostenloos. Wanneer er via bemiddeling door Klimaatkeur een energieovereenkomst tot stand komt met een (nieuwe) energiemaatschappij, zal Klimaatkeur vanaf het moment van de totstandkoming van de nieuwe energieovereenkomst, de deelnemer maandelijks een bedrag aan administratiekosten in rekening brengen per aansluiting.

UW VOORDEEL

Klimaatkeur heeft veel kennis en ervaring op het gebied van energie en de inkoop hiervan. Wij werken voor u en zijn volledig onafhankelijk. Onze inkopers houden continu de internationale marktprijsontwikkelingen bij en weten op welke momenten en voor welke periode het beste energie kan worden ingekocht.

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE BESTAAT UIT:

  • De beste leveringsvoorwaarden
  • De laagst mogelijke energieprijzen door collectiviteit
  • Bewaking marktprijsontwikkeling
  • Professionele back-office zonder wachttijden of callcenters
  • Kennis en ervaring binnen de energiemarkt
  • Ontzorging van deelnemers, wij onderhandelen namens u
  • Transparant en laag deelnametarief
  • Additionele dienstverlening op het gebied van duurzaamheid

TARIEVEN

Het offertetraject is gratis. Voor daadwerkelijke deelname aan het zakelijke energiecollectief van Klimaatkeur rekenen wij een maandelijkse bijdrage voor administratiekosten. Dit is tevens onderdeel van het verdienmodel van Klimaatkeur. Wij gaan graag langdurige relaties met onze klanten aan en zijn ervoor om maximaal voordeel te bieden. De maandelijkse bijdrage zorgt ervoor dat wij de collectief ingekochtte energie zeer concurrerend aan kunnen bieden. Dit vinden wij meer transparant. Wij hanteren dus minimale marges om zoveel mogelijk voordeel te behalen voor de deelnemers in het collectief.

Verbruik elektriciteit (kWh)
0 - 100.000
100.000 - 250.000
> 250.000
Maandtarief
€9.95
€19.95
€29.95
Verbruik gas (m³)
0 - 50.00
50.000 - 100.000
>100.000
Maandtarief
€9.95
€19.95
€29.95

Administratiekosten worden per jaar vooraf in rekening gebracht, op het moment dat er een nieuwe leveringsovereenkomst wordt gesloten.

Deelname moet natuurlijk renderen. U ontvangt desgewenst een besparingsberekening van ons, zodat u de voordelen van collectieve inkoop kan vergelijken met uw huidige situatie of aanbieder.

We maken graag eens een besparingberekening  voor u op. In de praktijk kan het jaarlijkse voordeel oplopen van enkele honderden euro's, tot wel  duizenden euro's op jaarbasis. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

Contact

Telefoon:
+31 (0)24 2030026

Bereikbaar:
ma t/m vr van 9:00 tot 17:00

Klimaatkeur

Kerkenbos 1097E
6546BB Nijmegen
Nederland

 

arshaweb.comطراحی سایتpartition2jedare.comپارتیشن دوجدارهarshapartition.comپارتیشنپارتیشن دوجدارهmahanserver.netatdmdrilling.com