?>

Collectieve inkoop elektriciteit en gas grootzakelijk

U bent grootverbruiker voor de Elektriciteitwet als u een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3x80 Ampère . U ontvangt in dit geval een maandelijkse afrekening voor uw daadwerkelijke verbruik.

 U bent grootverbruiker voor de Gaswet als u een aansluiting heeft met een gasmeter groter dan G25. Uw aardgasmeter is in dit geval geschikt voor meer dan 40 m3 per uur. Energieprijzen veranderen voortdurend. Het kiezen van de juiste inkoopmomenten voor elektriciteit en gas zijn in de praktijk erg van belang als het gaat om het verkrijgen van de meest gunstige energietarieven. Bij Klimaatkeur profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring binnen de energiemarkt.

HOE WERKT HET?

In eerste instantie maakt Klimaatkeur een inventarisatie van uw energiekosten. Hierbij brengen we u aansluitingen, facturen en overeenkomsten in kaart en bieden we u een helder overzicht van uw energiekosten.
Op basis van uw wensen en behoeften zorgt Klimaatkeur voor betere leveringsvoorwaarden en scherpere tarieven. Hierbij profiteert u direct mee met alle overige deelnemers aan het zakelijke energiecollectief van Klimaatkeur. Natuurlijk ontvangt u van ons een maatwerkofferte, zodat u de voordelen van ons energiecollectief goed kan vergelijken met uw huidige situatie of leverancier.

UW VOORDELEN:

Klimaatkeur heeft veel kennis en ervaring op het gebied van energie en de inkoop hiervan. Wij werken voor u en zijn volledig onafhankelijk. Onze inkopers houden continu de internationale marktprijsontwikkelingen bij en weten op welke momenten en voor welke periode het beste energie kan worden ingekocht. Dit betekent dat u altijd zekerheid heeft omtrent uw energiekosten en kunt genieten structureel lagere energieprijzen.

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE BESTAAT UIT:

  • De beste leveringsvoorwaarden
  • De laagst mogelijke energieprijzen door collectiviteit
  • Bewaking marktprijsontwikkeling
  • Professionele back-office zonder wachttijden of callcenters
  • Kennis en ervaring binnen de energiemarkt
  • Ontzorging van deelnemers, wij onderhandelen namens u
  • Transparant en laag deelnametarief
  • Additionele dienstverlening op het gebied van duurzaamheid

TARIEVEN

Het offertetraject is gratis. Voor daadwerkelijke deelname aan het zakelijke energiecollectief van Klimaatkeur rekenen wij een maandelijkse bijdrage voor administratiekosten. Dit is tevens onderdeel van het verdienmodel van Klimaatkeur. Wij gaan graag langdurige relaties met onze klanten aan en zijn ervoor om maximaal voordeel te bieden. De maandelijkse bijdrage zorgt ervoor dat wij de collectief ingekochtte energie zeer concurrerend aan kunnen bieden. Dit vinden wij meer transparant. Wij hanteren dus minimale marges om zoveel mogelijk voordeel te behalen voor de deelnemers in het collectief.

Verbruik elektriciteit (kWh)
0 - 100.000
100.000 - 250.000
> 250.000
Maandtarief
€9.95
€19.95
€29.95
Verbruik gas (m³)
0 - 50.00
50.000 - 100.000
>100.000
Maandtarief
€9.95
€19.95
€29.95

Administratiekosten worden per jaar vooraf in rekening gebracht, op het moment dat er een nieuwe leveringsovereenkomst wordt gesloten.

We maken graag eens een besparingberekening voor u op. In de praktijk kan het jaarlijkse voordeel oplopen van enkele honderden euro's, tot wel duizenden euro's op jaarbasis. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

More in this category: « Collectieve inkoop MKB

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in uw eigen mailbox.

Contact

Telefoon:
+31 (0)24 2030026

Bereikbaar:
ma t/m vr van 9:00 tot 17:00

Klimaatkeur

Kerkenbos 1097E
6546BB Nijmegen
Nederland

 

arshaweb.comطراحی سایتpartition2jedare.comپارتیشن دوجدارهarshapartition.comپارتیشنپارتیشن دوجدارهmahanserver.netatdmdrilling.com